Zoek & boek

Activiteiten & Tours Maspalomas

  • Prachtige natuur
  • Dunas de Maspalomas
  • Perfecte strandvakantie
  • Veel activiteiten & excursies beschikbaar

Welke mogelijkheden bestaan er in Maspalomas qua activiteiten?

Boek je bij een reisorganisatie als Tui, Sunweb of Corendon een zonvakantie naar Maspalomas op Gran Canaria, dan ga je een heerlijke vakantie tegemoet. Deze badplaats behoort tot de meest gewilde van de hele Canarische archipel en werd zelfs speciaal voor het toerisme gebouwd. Via het goudgele zandstrand kun je naar het bekende Playa del Inglés wandelen. Maar er zijn in Maspalomas nog meer activiteiten. In het water, op het water, maar ook in de nabije omgeving. Hieronder lees je het antwoord op de vraag ‘Wat is er te doen in Maspalomas?’

Maspalomas wat is er te doen
Waar wacht je nog op?

Boek direct je reis naar Maspalomas

Sportieve activiteiten Maspalomas

Welke sportieve activiteiten zijn er in Maspalomas te ondernemen?

Laten we om te beginnen eens naar de badplaats zelf kijken. Behalve urenlang zonnebaden en dobberen in het zeewater, zijn er in Maspalomas ook genoeg activiteiten op het water. Neem ook eens deel aan een van de vele watersportactiviteiten die op het strand van de badplaats worden aangeboden. Spring op een jetski of neem plaats aan boord van een banaan en beleef een doldwaze tocht over het water. Ook behoren pedal surf en parasailen tot de mogelijkheden. Wat er te doen is in Maspalomas? Op sportief gebied meer dan genoeg dus!

Dunes de Maspalomas

Dé bezienswaardigheid van Gran Canaria ligt in Maspalomas

Vraag je een local wat er te doen is in Maspalomas, dan zal hij je zonder meer over het bijzondere duinlandschap van het eiland vertellen. Las Dunas de Maspalomas bevindt zich op een steenworp afstand van de badplaats. Bezoek je dit natuurreservaat, dan lijk je je haast in het woestijnlandschap van de Sahara te begeven. Alhoewel je in Maspalomas aan veel activiteiten kunt deelnemen, is dit zonder twijfel de populairste. Je kunt de Maspalomas Duinen te voet, te paard of zelfs per kameel doorkruisen. Een absolute aanrader voor elke vakantieganger!

Duinen van Maspalomas
Aqualand Maspalomas

Een dagje naar Aqualand Maspalomas

Wie in Maspalomas activiteiten voor het hele gezin zoekt, is bij Aqualand Maspalomas aan het juiste adres. Dit is een van de grootste waterparken van de Canarische eilanden. Hier beleven jij en je familieleden een hele dag waterplezier. Naast de vele attracties barst het in het park ook van de snackbars, ijssalons en cafés. Aqualand in Maspalomas is het hele jaar door geopend. Van september tot juni is het park van 10.00 tot 17.00 geopend en in juli en augustus van 10.00 tot 18.00. Adres: Ctra. Palmitos Park, Km 3, 35100 Maspalomas.

Faro de Maspalomas

Tot slot de Faro de Maspalomas, oftewel de vuurtoren van Maspalomas. Hij werd in 1886 gebouwd en is 65 meter hoog. De vuurtoren, die gezichtsbepalend is voor de kustlijn, speelt een cruciale rol voor de schepen in de omliggende wateren. Ooit was deze toren zelfs het oriëntatiepunt voor schepen die op routes tussen Europa, Afrika en Amerika vaarden. Hij bevindt zich aan wat nu het begin van de wandelboulevard is. Tegenwoordig kan hij mondjesmaat worden bezocht. Aan het antwoord op de vraag wat er te doen is in Maspalomas, moeten we dus ook zeker de vuurtoren toevoegen.

Faro de Maspalomas

Populaire excursies

Palmitos Park

Breng een dag door in Palmitos Park, een dieren- en vogelpark in de buurt van Maspalomas. Hier kun je genieten van exotische vogelshows, dolfijnenshows en verschillende dieren- en plantensoorten bewonderen. Palmitos Park is nabij Maspalomas gelegen en organiseert dagelijks meerdere shows. Onder meer de dolfijnenshow, exotische vogelshow, roofvogelshow en papegaaienshow zijn de moeite meer dan waard.

Palmitos Park Maspalomas
Wat heb je nodig?

Goed voorbereid op vakantie

Meer weten over Maspalomas?

Isabella helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van de perfectie vakantie naar Maspalomas? Meer weten over de prachtige zandduinen? Of ben je gewoon benieuwd welke activiteiten je kunt ondernemen in Maspalomas?

Isabella Maspalomas expert
  • Prachtige natuur
  • Dunas de Maspalomas
  • Perfecte strandvakantie
  • Veel activiteiten & excursies beschikbaar

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Maspalomas voor je…