Zoek & boek
Hele dag waterpret!

Aqualand Maspalomas

  • Prachtige natuur
  • Dunas de Maspalomas
  • Perfecte strandvakantie
  • Veel activiteiten & excursies beschikbaar

Een zorgeloze dag vol waterpret in Aqualand Maspalomas

Maspalomas op Gran Canaria is een heerlijke bestemming voor zonaanbidders van alle leeftijden. Aan het goudgele strand kun je urenlang heerlijk vertoeven en ook uit het heldere zeewater zijn de meeste vakantiegangers maar moeilijk weg te krijgen. Wil je echter eens iets anders, dan is het Aquapark in Maspalomas een echte aanrader. Dit park staat garant voor een dag vol waterpret onder de Spaanse zon. Lees hier hoe je voor Aqualand Maspalomas je tickets koopt, hoe in Aqualand Maspalomas de prijzen liggen en nog meer handige informatie voor je bezoek.

Aqualand Maspalomas
Veel waterplezier!

Boek direct tickets voor Aqualand

Wil je – bijvoorbeeld samen met je kinderen – van veel waterplezier genieten? Boek direct tickets voor Aqualand en geniet met z’n allen van een super leuke dag!

Aqualand tickets
Maspalomas Aqualand bereikbaarheid

Hoe bereik je Aquapark Maspalomas?

Het Aquapark Maspalomas is op verschillende manieren eenvoudig te bereiken. Aqualand ligt vlakbij Playa del Inglés. Vanuit je accommodatie in Maspalomas kun je het waterpark per bus, per taxi of te voet bereiken. Aqualand Maspalomas bereik je per taxi het snelst. De bus is met ritprijzen van tussen de drie en de vijf euro de goedkoopste optie. De busrit is het kortst; na tien minuten stap je uit en koop je in Aqualand Maspalomas je tickets. Heb je tijdens je verblijf op Gran Canaria een huurauto tot je beschikking? Parkeren is er geen enkel probleem.

Welke attracties en faciliteiten vind je in Aquapark Maspalomas?

Besluiten jij en je familie of vrienden om voor Aqualand in Maspalomas tickets te gaan kopen? Wees er dan zeker van dat die hun geld dubbel en dwars waard zijn. De attracties van dit waterpark worden in vier categorieën verdeeld: Kidzworld, Family Fun, Chill Out & Play en Adrenaline Fun. Die laatste categorie is natuurlijk voor de echte waaghalzen van Aqualand Maspalomas. Denk aan aquatube slides en kronkelende glijbanen zoals de 200 meter lange anaconda waar je met vier personen tegelijk vanaf glijdt, maar ook attracties met sprekende namen als Boomerang.

Naar wat ben je op zoek?

Meer activiteiten en excursies in Maspalomas

Meer weten over Maspalomas?

Isabella helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van de perfectie vakantie naar Maspalomas? Meer weten over de prachtige zandduinen? Of ben je gewoon benieuwd welke activiteiten je kunt ondernemen in Maspalomas?

Isabella Maspalomas expert
  • Prachtige natuur
  • Dunas de Maspalomas
  • Perfecte strandvakantie
  • Veel activiteiten & excursies beschikbaar

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Maspalomas voor je…