Aqualand Maspalomas

Reisorganisaties
corendon maspalomas tui maspalomas vakantiediscounter maspalomas sunweb maspalomas prijsvrij maspalomas vakanties.nl maspalomas

Een zorgeloze dag vol waterpret in Aqualand Maspalomas

Maspalomas op Gran Canaria is een heerlijke bestemming voor zonaanbidders van alle leeftijden. Aan het goudgele strand kun je urenlang heerlijk vertoeven en ook uit het heldere zeewater zijn de meeste vakantiegangers maar moeilijk weg te krijgen. Wil je echter eens iets anders, dan is het Aquapark in Maspalomas een echte aanrader. Dit park staat garant voor een dag vol waterpret onder de Spaanse zon. Lees hier hoe je voor Aqualand Maspalomas je tickets koopt, hoe in Aqualand Maspalomas de prijzen liggen en nog meer handige informatie voor je bezoek.
aqualand maspalomas

Hoe bereik je Aquapark Maspalomas?

Het Aquapark Maspalomas is op verschillende manieren eenvoudig te bereiken. Aqualand ligt vlakbij Playa del Inglés. Vanuit je accommodatie in Maspalomas kun je het waterpark per bus, per taxi of te voet bereiken. Aqualand Maspalomas bereik je per taxi het snelst. De bus is met ritprijzen van tussen de drie en de vijf euro de goedkoopste optie. De busrit is het kortst; na tien minuten stap je uit en koop je in Aqualand Maspalomas je tickets. Heb je tijdens je verblijf op Gran Canaria een huurauto tot je beschikking? Parkeren is er geen enkel probleem.

Welke attracties en faciliteiten vind je in Aquapark Maspalomas?

Besluiten jij en je familie of vrienden om voor Aqualand in Maspalomas tickets te gaan kopen? Wees er dan zeker van dat die hun geld dubbel en dwars waard zijn. De attracties van dit waterpark worden in vier categorieën verdeeld: Kidzworld, Family Fun, Chill Out & Play en Adrenaline Fun. Die laatste categorie is natuurlijk voor de echte waaghalzen van Aqualand Maspalomas. Denk aan aquatube slides en kronkelende glijbanen zoals de 200 meter lange anaconda waar je met vier personen tegelijk vanaf glijdt, maar ook attracties met sprekende namen als Boomerang.

Aqualand in Maspalomas: tickets en openingstijden

Wat er in Aqualand Maspalomas voor prijzen worden gehanteerd? Dat is afhankelijk van jouw leeftijd als bezoeker. Volwassenen betalen 32 euro. Voor kinderen en senioren gelden in Aqualand Maspalomas prijzen van 23 euro. Voor peuters geldt een gereduceerde toegansprijs van 12 euro. Wil je het park tijdens je vakantie meerdere keren bezoeken? Je houdt in Aqualand Maspalomas de prijzen laag door online een ticket voor twee dagen te kopen. Ook familiepakketten en vriendenpakketten behoren tot de mogelijkheden. Dit soort tickets is alleen online te bestellen. De geprinte versie moet bij de entree getoond worden.

Alle ingrediënten voor een heerlijke vakantiedag

Met een bezoek aan het Aquapark in Maspalomas heb je alle ingrediënten voor een geslaagde dag te pakken. Jij en je familie en vrienden zijn niet meer uit het water weg te krijgen! Alhoewel, voor de snacks en drankjes die in de snackbars, ijssalons en cafés verkrijgbaar zijn, wil je misschien wel een uitzondering maken. Aqualand Maspalomas beschikt over alle facetten die jij je die dag maar wenst. Laat je resort, bungalow of appartement dus eens voor wat het is en bezoek dit waterpark. Adres: Ctra. Palmitos Park, Km 3, 35100 Maspalomas.

Handige tips & blog

Dit zijn de mooiste stranden nabij Maspalomas

Wanneer je op vakantie gaat naar Maspalomas kun je niet anders dan een aantal dagen relaxen op een van de vele adembenemende stranden die er in de buurt te ...

Fietsen huren in Maspalomas

Ben je op vakantie in Maspalomas en wil je graag zijn prachtige omgeving gaan verkennen, dan kan dat op meerdere manieren. Ten eerste kun je een auto huren ...