Zoek & boek

Boottocht Maspalomas

  • Prachtige natuur
  • Dunas de Maspalomas
  • Perfecte strandvakantie
  • Veel activiteiten & excursies beschikbaar

Ontdek met een boottocht in Maspalomas het eiland op een andere manier

Een boottocht in Maspalomas behoort het hele jaar door tot de mogelijkheden. Het klimaat is immers in ieder seizoen mild en aangenaam te noemen. Natuurlijk neemt dat niet weg dat de zomermaanden de populairste periode vormen om een boot te huren in Maspalomas. In en rond de badplaats worden tal van boten en georganiseerde boottochten aangeboden. Behalve uit Maspalomas vertrekken deze ook dagelijks vanuit badplaatsen als Puerto Rico en Puerto de Mogán. Voor welke tocht je ook kiest, één ding is zeker: je gaat een onvergetelijke ervaring tegemoet.

Maspalomas boottocht
Dolfijnen spotten

Boek direct een boottocht!

In de wateren rondom Maspalomas leven talloze dolfijnen. Tijdens deze geweldige boottocht kun je de dolfijnen in de vrije natuur spotten. Dit doe je vanaf een boot met glazen bodem. Tijdens de boottocht geniet je van onbeperkt frisdrank en indrukwekkende uitzichten.

Dolfijnen boottocht
Soorten boottochten

Soorten boottochten

Op zoek naar een boottocht in Maspalomas? Deze is in de meest uiteenlopende soorten te boeken. Vaak kiest men voor een catamaran excursie, maar ook excursies op zeilboten en privé boottrips zijn geliefd. Uitstapjes met een glass-bottom boot, die per definitie geschikt zijn voor gezinnen met jonge kinderen, stellen je in staat om dolfijnen en zeeschildpadden nog beter te bekijken. De kans is echter groot dat je deze zeedieren tijdens elke andere boottocht in Maspalomas ook tegenkomt.

Met een boottocht in Maspalomas dolfijnen spotten

Een van de leukste ervaringen voor jong en oud is het spotten van dolfijnen in de kristalheldere wateren rondom Gran Canaria. In en rond Maspalomas vertrekken dagelijks bootorganisaties om vakantiegangers van een onvergetelijke ervaring te voorzien. In dit deel van de Atlantische Oceaan is de kans groot dat je behalve zeeschildpadden en dolfijnen ook blauwe vinvissen en walvissen spot. Spannend!

Dolfijnen spotten Maspalomas

Dolfijnen kijken én snorkelen

Stap in Maspalomas op een geweldige catamaranboot en vaar voor een paar uur uit. Tijdens deze uren durende boottocht kun je dolfijnen kijken én snorkelen. Onderweg geniet je van fraaie uitzichten, het heerlijke weer en ook nog onbeperkt frisdrank.

Catamaran Maspalomas
Vertrekhavens Maspalomas

Vertrekhavens

Wil je een boot huren in Maspalomas of deelnemen aan een boottocht, dan is de vertrekhaven vaak Pasito Blanco. Deze haven ligt op ongeveer zes kilometer afstand van de badplaats. Vanaf deze haven is de toegang tot de zee eenvoudig. Ook starten bootexcursies voor vakantiegangers in Maspalomas vaak in Arguineguin, Anfi del Mar, Puerto Rico en Puerto de Mogán. Maak je geen zorgen over hoe je daar komt, in verreweg de meeste gevallen is de transfer van en naar je accommodatie inbegrepen.

Naar wat ben je op zoek?

Meer activiteiten en excursies in Maspalomas

Zelf een boot huren in Maspalomas

Wil je zelfstandig een boottocht maken, dan kun je online of ter plaatse ook een motorboot of zeilboot huren, met of zonder schipper. Wil je de boot zelf besturen, houd dan rekening met een vaarbewijs dat eventueel nodig is.

Meer weten over Maspalomas?

Isabella helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van de perfectie vakantie naar Maspalomas? Meer weten over de prachtige zandduinen? Of ben je gewoon benieuwd welke activiteiten je kunt ondernemen in Maspalomas?

Isabella Maspalomas expert
  • Prachtige natuur
  • Dunas de Maspalomas
  • Perfecte strandvakantie
  • Veel activiteiten & excursies beschikbaar

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Maspalomas voor je…