Zoek & boek

Jetski Maspalomas

  • Prachtige natuur
  • Dunas de Maspalomas
  • Perfecte strandvakantie
  • Veel activiteiten & excursies beschikbaar

Proef van het avontuur op de jetski in Maspalomas

Gran Canaria is een bestemming bij uitstek voor allerhande watersporten. Is waterfietsen je niet spannend genoeg? Kies dan voor wat meer avontuur, door bijvoorbeeld te gaan (kite)surfen of op de jetski in Maspalomas te stappen. Deze watersporten behoren in de oudste badplaats van het eiland tot de allerpopulairste. Niet alleen biedt een jetski een sportieve uitdaging, ook zie je de ruige kustlijn van Gran Canaria zo letterlijk van een heel andere kant!

Jetskiën Maspalomas
Veel waterplezier!

Boek direct een jetski tour

Op een jetski veel plezier maken én ook nog genieten van alle pracht en praal in de buurt van Maspalomas? Boek dan deze jetskit tour. Het is vanuit Maspalomas een klein stukje reizen naar het beginpunt, maar daarna is het op en top genieten!

Jetski tour Maspalomas
Wat is Jetskiën Maspalomas

Wat is jetskiën precies?

Tijdens het jetskiën kun je met een snelheid van tot wel 100 kilometer per uur over de golven van de Atlantische Oceaan scheren. De jetski lijkt enorm veel op de waterscooter. Ondanks hun overeenkomsten bestaan er ook twee duidelijke verschillen. Huur je een jetski op Gran Canaria in Maspalomas, dan is die vaak voor één persoon bedoeld. Op een waterscooter kunnen vaak meerdere mensen plaatsnemen. Ook sta je bij een jetski, terwijl je tijdens het besturen van een waterscooter zit.

Zelf jetskiën of deelnemen aan een jetski safari

Wil je in Maspalomas op de jetski stappen, dan kan dat op eigen gelegenheid of georganiseerd. In dat laatste geval spreken we van een jetski safari. Op Gran Canaria kun je die bij verschillende aanbieders boeken. Inbegrepen in de prijs zijn de huur van de jetski en de bijbehorende uitrusting, net als de begeleiding van de tourleider. Vooral in Maspalomas is de jetski een geliefde activiteit.

De jetski safari: activiteit en bezienswaardigheden in één

Tijdens een safari per jetski in Maspalomas ga je op stap met een ervaren gids. Samen met hem of haar (en de overige deelnemers) trek je langs de kustlijn om daar bijzondere plekken zoals afgelegen baaien en grotten te ontdekken. Wie weet kom je ook fascinerende zeedieren zoals dolfijnen of schildpadden tegen. De duur van een safari varieert en de meeste aanbieders geven je de keuze uit verschillende opties.

Is een vaarbewijs nodig om een jetski te huren in Maspalomas?

In Spanje is een vaarbewijs niet voor alle watervoertuigen noodzakelijk. Wanneer een jetski minder dan 9,5 pk aan vermogen heeft, dan heb je geen vaarbewijs nodig. Ligt het vermogen hoger, dan is dat dus wel het geval. Bekijk daarom altijd per aanbieder hoe dat precies zit als je een jetski wilt huren in Maspalomas.

Naar wat ben je op zoek?

Meer activiteiten en excursies in Maspalomas

Meer weten over Maspalomas?

Isabella helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van de perfectie vakantie naar Maspalomas? Meer weten over de prachtige zandduinen? Of ben je gewoon benieuwd welke activiteiten je kunt ondernemen in Maspalomas?

Isabella Maspalomas expert
  • Prachtige natuur
  • Dunas de Maspalomas
  • Perfecte strandvakantie
  • Veel activiteiten & excursies beschikbaar

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Maspalomas voor je…