Zoek & boek
Unieke ervaring!

Kameelrijden in Maspalomas

  • Prachtige natuur
  • Dunas de Maspalomas
  • Perfecte strandvakantie
  • Veel activiteiten & excursies beschikbaar

Een unieke ervaring in een uniek natuurgebied

Vier jij je vakantie in Maspalomas in Gran Canaria? Alhoewel je maar met moeite het goudgele zandstrand kunt verlaten, zijn er in en rond de badplaats genoeg activiteiten te ondernemen. Sommige daarvan mag je echt niet aan je voorbij laten gaan. Bijvoorbeeld het kameelrijden in Maspalomas. Een unieke ervaring! Met het kameelrijden in Maspalomas trek je op de rug van dit vriendelijke dier door het bekende natuurreservaat Las Dunas de Maspalomas. De meeste ritten duren ongeveer een half uur.

Kamelen Maspalomas

Boek direct de tocht op een kameel!

Tijdens een 30 minuten durende rit ontdek je niet alleen de Duinen van Maspalomas, maar ook het rijden op een kameel. Je zit niet op de bulten, maar op een comfortabel 2-zitszadel. Dit maakt het kameelrijden voor jong en oud geschikt!

Kameelrijden Maspalomas
Kameeltour Maspalomas

Het boeken van een kameelrit

Het kameelrijden in Maspalomas kun je bij verschillende excursiebedrijven boeken. Vergelijk de touraanbieders ter plaatse, of zoek op websites als GetYourGuide naar mogelijkheden. Het kameelrijden in Maspalomas gebeurt altijd onder begeleiding van een ervaren gids. Zelf hoef je op de rug van het dier niet veel te doen. Check bij het boeken van het kameelrijden in Maspalomas goed bij wie je dit doet. De ritten zijn voor de dieren op zich niet zwaar, ze kunnen dagen lopen en hoge gewichten dragen. Hun verzorging is wel belangrijk.

Kameelrijden in Maspalomas: bijzondere tochten

De meeste tochten betreffen een half uur kameelrijden in Maspalomas, dwars door de zandduinen van Las Dunas de Maspalomas. Je kunt je dag nóg bijzonderder maken door het kameelrijden in Maspalomas te combineren met een fietstocht door de badplaats. Zo maak je kennis met veel hoogtepunten uit de omgeving. Ook zijn er excursies die het kameelrijden in Maspalomas combineren met een barbecue en een kamelenshow. Zo waan je je even helemaal in echt oosterse sferen.

Naar wat ben je op zoek?

Meer activiteiten en excursies in Maspalomas

Meer weten over Maspalomas?

Isabella helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van de perfectie vakantie naar Maspalomas? Meer weten over de prachtige zandduinen? Of ben je gewoon benieuwd welke activiteiten je kunt ondernemen in Maspalomas?

Isabella Maspalomas expert
  • Prachtige natuur
  • Dunas de Maspalomas
  • Perfecte strandvakantie
  • Veel activiteiten & excursies beschikbaar

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Maspalomas voor je…