Zoek & boek

Minigolf Maspalomas

  • Prachtige natuur
  • Dunas de Maspalomas
  • Perfecte strandvakantie
  • Veel activiteiten & excursies beschikbaar

Speel een gezellig partijtje minigolf in Maspalomas

Minigolf, ook wel midgetgolf genoemd, behoort op vakantie tot de gezelligste activiteiten voor jong en oud. Zoek je naar minigolf op Gran Canaria, dan is Maspalomas de plek bij uitstek. Het spelen van dit spel doe je daar op buitenbanen, want de weersomstandigheden laten dat immers vrijwel altijd toe. Golfen kan vaak van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Na zonsondergang worden de banen verlicht en geniet je tijdens het spelen van een sfeervol muziekje. Ook een hapje en een drankje behoren tot de mogelijkheden.

minigolf in Maspalomas
populairste minigolfbanen Maspalomas

De populairste minigolfbanen van de badplaats

Van minigolf in Maspalomas maak je zo een gezellig uitje waarmee je met gemak een dagdeel kunt vullen. En misschien wel niet één, maar meerdere malen tijdens je vakantie. Wil je in Maspalomas minigolf spelen, dan zijn Mini Golf Course (bij de ingang van winkelcentrum Yumbo) en Minigolf Taidia de bekendste en daardoor vaakst bezochte banen.

Mini Golf Course bij winkelcentrum Yumbo

Voor de ingang van winkelcentrum Yumbo in Maspalomas kun je minigolf dagelijks spelen. De golfbaan behoort tot een keten en heeft ook andere vestigingen, namelijk de Maritim en Atlántico banen in Playa del Ingles. Deze baan voor minigolf in Maspalomas is dusdanig ingericht, dat deze ook voor minder validen toegankelijk is. Je kunt er 7 dagen per week van 10.00 tot 01.00 een potje midgetgolf spelen. De baan is eenvoudig te bereiken en ruim opgezet.

Minigolf Taidia

Deze baan voor minigolf op Gran Canaria bevindt zich niet in Maspalomas zelf, maar in Playa del Ingles. Omdat de twee badplaatsen echter in elkaar overlopen, is ook deze baan eenvoudig te bereiken voor vakantiegangers die hun accommodatie in Maspalomas hebben. Bij Minigolf Taidia speel je tussen de bloemenstruiken en de bonsaibomen. De baan is dagelijks van 10.00 tot 22.00 geopend en ligt verscholen achter een appartementencomplex niet ver van het Cita Center.

Mogelijkheden op de rest van het eiland

Behalve in Maspalomas vind je minigolf mogelijkheden over het hele eiland, voornamelijk in het zuiden. Bijvoorbeeld in San Agustin en Puerto Rico de Mogán. Zelfs in hoofdstad Las Palmas kun je dit spel beoefenen. Heb je dus behoefte aan een paar uur gezellig vermaak voor het hele gezelschap? Dan hoef je op Gran Canaria nooit lang te zoeken!

Naar wat ben je op zoek?

Meer activiteiten en excursies in Maspalomas

Meer weten over Maspalomas?

Isabella helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van de perfectie vakantie naar Maspalomas? Meer weten over de prachtige zandduinen? Of ben je gewoon benieuwd welke activiteiten je kunt ondernemen in Maspalomas?

Isabella Maspalomas expert
  • Prachtige natuur
  • Dunas de Maspalomas
  • Perfecte strandvakantie
  • Veel activiteiten & excursies beschikbaar

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Maspalomas voor je…