Zoek & boek

Palmitos Park Maspalomas

  • Prachtige natuur
  • Dunas de Maspalomas
  • Perfecte strandvakantie
  • Veel activiteiten & excursies beschikbaar

Een dagje uit voor het hele gezin in Palmitos Park bij Maspalomas

Gran Canaria bezoek je in de eerste plaats voor zon, zee en strand. Maar heb je eens een dagje behoefte aan wat meer avontuur? Of ben je op zoek naar een uitje voor het hele gezin? Jong en oud vermaken zich met gemak een hele dag in Palmitos Park. Het vogel- en dierenpark van Gran Canaria ligt vlak bij Maspalomas en is het hele jaar door geopend. Alhoewel vooral de vogels hier de show stelen, verwonder je je hier ook over alle andere (exotische) diersoorten.

Palmitos Park in Maspalomas
Niet in de rij staan

Bestel online je tickets!

Wil je tijdens je vakantie op Maspalomas een bezoekje aan Palmitos Park brengen? Bestel online je tickets, zodat je bij dit park niet in de rij hoeft te staan. Reserveer nu, betaal later en tot 24 uur van tevoren gratis annuleren.

Palmitos Park tickets
Palmitos Park Maspalomas

Je ogen uitkijken bij de flora en fauna van Palmitos Park bij Maspalomas

Het Palmitos Park bij Maspalomas is niet als een standaard dierentuin opgezet. In plaats daarvan lijk je hier op veel plekken door een ongerept natuurgebied te wandelen. Het dierenpark is maar liefst 20 hectare groot en telt wel 1500 verschillende plantensoorten. Zo ben je hier niet alleen als dierenliefhebber, maar ook als natuurliefhebber aan het juiste adres.

De vogels zijn de sterren van het park

We noemden het al even: de vogels zijn hier de ware showstoppers. Ze zijn de pronkstukken van het park. In Palmitos Park kun je oog in oog komen te staan met maar liefst 200 verschillende soorten. Enkele daarvan zijn bedreigd. Papegaaien, flamingo’s, toekans, ibissen en emoes, het zijn zomaar enkele voorbeelden van de vogelsoorten die je in dit dierenpark tegenkomt. Dagelijks is er een roofvogelshow en een show met exotische vogels.

Palmitos park vogels
Palmitos Park dieren

Welke dieren zie je nog meer in Palmitos Park?

Voor je bezoek aan dit park kun je het beste maar voldoende tijd uittrekken. De vele zoogdieren, reptielen en vissen vragen  namelijk eveneens je aandacht. Behalve de vogelshows vindt er dagelijks ook een dolfijnenshow plaats. Leuk om te zien, maar ook nog eens heel educatief. De presentatoren vertellen je namelijk ook van alles over het gedrag en het karakter van de dieren. Ook krijg je te horen op welke manieren Palmitos Park probeert bij te dragen aan de bescherming van deze intelligente dieren.

Naar wat ben je op zoek?

Meer activiteiten en excursies in Maspalomas

Maak een wandeling door de natuurlijke tuinen

Alsof dat alles nog niet genoeg is, heeft dit park bij Maspalomas ook nog eens drie prachtige tuinen die roepen om door jou bezocht te worden. Vooral de vlindertuin maakt indruk op de bezoekers. Honderden vlinders fladderen vrij om je heen, de een nog groter en kleurrijker dan de ander. Daarnaast vind je in het orchideeënhuis een grote collectie orchideeën en zie je in de cactustuin grote hoeveelheden cactussen.

Palmitos Park tickets en openingstijden

Palmitos Park tickets kun je ter plekke en online kopen. Voor kinderen jonger dan 5 jaar geldt een toegangsprijs van 26 euro. Voorkinderen van 5 tot 10 betaal je 26 euro en voor alle bezoekers van 11 jaar en ouder geldt een prijs van 35 euro. Alhoewel de Palmitos Park tickets wellicht duur lijken, krijg je er een volle dag entertainment voor terug. Dit park, dat op ongeveer 20 minuten afstand van Maspalomas ligt, is dagelijks tussen 10.00 en 18.00 geopend.

Meer weten over Maspalomas?

Isabella helpt je verder

Hulp nodig bij het kiezen van de perfectie vakantie naar Maspalomas? Meer weten over de prachtige zandduinen? Of ben je gewoon benieuwd welke activiteiten je kunt ondernemen in Maspalomas?

Isabella Maspalomas expert
  • Prachtige natuur
  • Dunas de Maspalomas
  • Perfecte strandvakantie
  • Veel activiteiten & excursies beschikbaar

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Maspalomas voor je…