Uitgaan in Maspalomas

Reisorganisaties
corendon maspalomas tui maspalomas vakantiediscounter maspalomas sunweb maspalomas prijsvrij maspalomas vakanties.nl maspalomas

Ontelbare mogelijkheden voor het uitgaan in Maspalomas

Gran Canaria is een van de populairste eilanden van de Canarische archipel. Uiteraard vanwege zijn natuurlijke rijkdommen, maar ook vanwege zijn nachtleven. Deze is net als die van Tenerife enorm bruisend en veelzijdig te noemen. Alhoewel hoofdstad Las Palmas en het toeristische Playa del Inglés bekend staan om hun vele mogelijkheden, is ook in Maspalomas het uitgaan ongekend. Uitgaan in Maspalomas betekent entertainment in alle denkbare soorten en voor elk type vakantieganger. Hier lees je alles over de verschillende gelegenheden die je in deze moderne badplaats vindt.

Soorten uitgaansgelegenheden in Maspalomas

Wie in Maspalomas wil uitgaan, kan kiezen uit meer dan genoeg uitgaansgegelenheden. Zo zijn de Ierse pubs prima vertegenwoordigd in deze Canarische badplaats, net als trendy nachtclubs en lounge bars. Ook zijn er elke nacht shows en optredens met live muziek te bezoeken. In Maspalomas uitgaan heeft nog geen enkele vakantieganger verveeld. De meeste bars zijn geopend tot 02.00, nachtclubs blijven doorgaans open tot 06.00. Gran Canaria is erg homovriendelijk en dat betekent dat er ook voldoende gay nachtleven in Maspalomas bestaat. Dit concentreert zich vooral in het Yumbo centrum. Daar worden ook vaak dragqueenshows gegeven.

Uitgaan in Maspalomas: enkele van de beste plekken op een rijtje

Wil je uitgaan in Maspalomas, dan doe je dat natuurlijk het liefst op een plek die zijn sporen in de uitgaansscene van deze badplaats ruimschoots heeft verdiend. Wat voor jou de beste uitgaansgelegenheid is, is natuurlijk afhankelijk van wat je precies zoekt. Zonaanbidders die in Maspalomas uitgaan voor een hapje en een wijntje, zijn laaiend enthousiast over de wijnbar Ibericos & Vinos. Dunes & Tunes is een gezellige pub aan het strand. Enkele van de populairste nachtclubs zijn CopaKabana, The Old Garage en Stop in Brazil.

Uitgaan in Playa del Inglés, vlakbij Maspalomas

Als je van het strand van Maspalomas naar dat van Playa del Inglés kunt lopen, waarom zou je er ’s avonds dan ook niet een keer uitgaan? Zeker wanneer je een week of langer in Maspalomas verblijft, vind je het misschien leuk om een keer bij ‘de buren’ te kijken. Playa del Inglés herbergt enkele megadiscotheken die onder jongeren grenzeloos populair zijn. De bekendste clubs en discotheken concentreren zich er rond winkelcentrum Kasbah. Regelmatig treden er grote artiesten op. De discotheekketen Pacha heeft ook een vestiging in deze badplaats. Genoeg te beleven dus!

In Maspalomas uitgaan op z’n Hollands

Dat je ook in Nederlandse cafés en clubs kunt uitgaan in Maspalomas, zal je vast niet verbazen. Nederlandse kroegen en clubs vind je in vrijwel elke Spaanse badplaats. Deze trekken vakantiegangers van alle leeftijden aan. Alhoewel je in Playa del Inglés het Heineken Café kunt bezoeken, kunt je ook in Maspalomas uitgaan op z’n Hollands. Bijvoorbeeld in André’s Vliegende Hollandse Bar. Maar ook in het Bruincafé Downtown. Dit café ligt wat verder weg van de boulevard, achter het centrum van Maspalomas. Zangfeesten en kaartavonden geven deze kroeg zijn extra charme.

Handige tips & blog

Dit zijn de mooiste stranden nabij Maspalomas

Wanneer je op vakantie gaat naar Maspalomas kun je niet anders dan een aantal dagen relaxen op een van de vele adembenemende stranden die er in de buurt te ...

Fietsen huren in Maspalomas

Ben je op vakantie in Maspalomas en wil je graag zijn prachtige omgeving gaan verkennen, dan kan dat op meerdere manieren. Ten eerste kun je een auto huren ...